Contul tău MyAccount Fix

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount Fix? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount Fix

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount Fix? Nu e panică,  creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Harta de acoperire

 
Semnal 4G
Semnal 3G
Semnal 2G

Legendă

 

Acoperire 4G

Semnal 4G

Ai viteză de download de până la 150 Mbps și posibilitatea utilizării televiziunii mobile HD, a sistemelor pentru conferințe video HD, a jocurilor online de complexitate crescută și transferul rapid de fișiere de dimensiuni mari, chiar și atunci când te afli în mișcare. 

 

Acoperire 3G

Semnal 3G

Ai semnal de voce și viteză mare de download pentru a te bucura din plin de experiența online: acces la e-mail, multimedia, navigare, messaging.

 

Acoeprire 2G

Semnal 2G

Ai semnal de voce și internet la îndemână, acces la e-mail și messaging.

Harta are o valoare informativă fără a putea reda cu exactitate nivelul de calitate al serviciilor Telekom Romania Communications. Aria de acoperire diferă în funcție de tipul de serviciu oferit și în funcție de celula radio la care utilizatorul se conectează în momentul folosirii serviciilor de date și se poate modifica în funcție de dezvoltarea rețelelor, de specificul propagării undelor radio și de existența obstacolelor naturale (munți, păduri, lacuri, precipitații etc) sau factori artificiali (construcții) precum și de specificațiile tehnice ale Rețelei și ale echipamentelor folosite de Abonat, care pot determina variații față de harta prezentată. Abonatul se poate informa asupra ariei de acoperire, precum și de gradul de acoperire pentru fiecare tehnologie în parte, prin intermediul Departamentului de Relații cu Clienții precum și din magazinele Telekom Romania Communications și ale partenerilor TKR.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul

Portează-te la Telekom Romania Communications în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: