Contul tău MyAccount Fix

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount Fix? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount Fix

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount Fix? Nu e panică,  creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Chat

Bucură-te de cele mai noi filme și seriale!

Televiziune și internet, 50% reducere, 12 luni.

TV M + INTERNET L


 • Până la

  115 canale TV digitale

  dintre care 31 HD

 • De la

  40 canale TV analogice

 • Receiver Smart Samsung

  2.4 Euro inclus

 • voce

 • 940 Mbps

  viteză descărcare și

 • 450 Mbps

  pentru încărcare

 • Router wireless

  1 Euro inclus

6.5€

în primele 12 luni

13€

în lunile 13-24

TV L + INTERNET L


 • Până la

  144 canale TV digitale

  dintre care 47 HD

 • Canalele Telekom Sport

  incluse

 • De la

  40 canale TV analogice

 • Receiver Smart Samsung

  2.4 Euro inclus

 • voce

 • 940 Mbps

  viteză descărcare și

 • 450 Mbps

  pentru încărcare

 • Router wireless

  1 Euro inclus

8€

în primele 12 luni

16€

în lunile 13-24

 

Telekom Smart TV Stick

îți face televizorul Smart!

Vezi canalele TV și conținutul aplicațiilor favorite direct pe televizorul tău cu ecran plat. Mai multe detalii aici.

Vrei și tu cel mai rapid internet de la Telekom Romania Communications?

Lasă-ne numărul tău și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Sau sună la

021 9890

Program: Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Număr de telefon  
Bine de știut
 • Termeni și condiții Campanie pachet servicii fixe:
 • Oferta promoțională este valabilă până la 27.03.2022 inclusiv, cu posibilitate de prelungire, în zonele acoperite de fibră optică (FTTH/FTTB), pentru clienții noi care contractează pentru o perioadă minimă (PM) de 24 de luni un nou serviciu fix de la Telekom Romania Communications (TKR): voce, internet (cu excepția Smart WiFi) sau TV (cu excepția Smart TV Stick).
 • Pentru a beneficia de promoție, un client trebuie să nu beneficiaze de servicii fixe de la TKR (voce, internet sau TV) la dată solicitării ofertei și să nu fi fost titularul unui contract de servicii fixe de la TKR care să fi încetat în ultimele 2 luni anterior contractării (indiferent de tipul de abonament).
 • Serviciile fixe achiziționate în cadrul promoției sunt oferite cu 50% reducere în primele 12 luni ale PM.
 • Oferta contine si Pachetul HBO si acces la continut HBO GO (filme, seriale, concerte, documentare etc.) disponibil pe www.hbogo.ro, la un tarif lunar de 2,8 Euro, cu reducere 100% in primele 12 luni ale PM. La expirarea PM pachetul va fi desfiintat.
 • Clientii noi de Televiziune M vor primi pachetul suplimentar Telekom Sport +, la un tarif lunar de 2 Euro, cu reducere 100% in prima luna a PM
 • Acesta include canalele: Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Telekom Sport 1 HD, Telekom Sport 2 HD, Look Sport, Look Sport+ Look Sport HD. Canalele din pachetul Telekom Sport + sunt incluse în structura serviciilor de programe Televiziune L.
 • În cazul în care clientul nu este de acord ca Telekom Romania Communications să furnizeze serviciul Telekom Sport + în continuare, după prima lună cu reducere 100%, acesta va solicita în mod expres încetarea furnizării (în magazine sau la 1930 - apel gratuit din reteaua TKR si cu tarif normal pentru apelurile din retelele nationale).
 • Lista de canale TV este valabilă la data de 3.01.2022. Telekom Romania Communications își rezervă dreptul de a modifica această listă. Numărul de canale TV variază în funcție de tehnologia aleasă și disponibilă (prin Internet TV/Telekom TV Satelit/Telekom TV Cablu Digital/Telekom TV Cablu Analog/Smart TV Stick) la adresa la care se furnizează serviciul. Televiziunea prin cablu analog se oferă în pachete numai în aria de acoperire a acestei tehnologii.
 • Clienții noi Telekom TV Interactiv vor primi primul receiver în chirie, cu reducere 100%, iar clienții noi Telekom TV Cablu Digital vor primi la alegere, în chirie cu reducere 100%: primul receiver sau primul modul CI+, pe întreaga PM. Clientii noi Smart TV Stick vor primi echipamentul Chromecast in chirie cu reducere 100%.
 • Aplicația Telekom TV poate fi descărcată din App Store și Google Play pentru device-urile mobile și din Samsung Apps pentru Smart TV-urile Samsung. Aceasta este compatibilă cu următoarele grupe de televizoare Samsung: 18TV_PREMIUM, 18TV_STANDARD, 18TV_STANDARD2, 18TV_STANDARD3, 17TV_PREMIUM.
 • Viteza serviciului de internet poate varia în funcție de tehnologia disponibilă la adresa la care se furnizează serviciul. Pentru Internet L, viteza maximă de descărcare este de 1000 Mbps pentru FTTH și de 100 Mbps pentru FTTB.
 • Clientii noi de internet vor primi un router wireless în chirie cu reducere 100%, pe intreaga PM.
 • Preturile abonamentelor lunare sunt afisate in Euro si contin TVA. Clientul va achita pretul in lei, calculat la un curs estimat de 5,2 lei/ 1 Euro. Preturile in lei pot varia în functie de cursul de schimb aplicabil la data emiterii facturii.
 • Telekom Romania Communications își rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanțe independente de voința sa.

Termeni și condiții campanie

Întrebări frecvente

TELEVIZIUNE

Serviciul de televiziune este disponibil oriunde în țară?

Serviciul de televiziune este disponibil oriunde în România, prin intermediul televiziunii satelit, cu antenă parabolică. Pentru televiziunea interactivă sau digitală, poți verifica disponibilitatea aici.

Ce este Telekom TV Interactiv?

IPTV (Internet Protocol Television) reprezintă comunicarea imaginilor şi a sunetului într-o reţea care se bazează pe tehnologia IP dedicată, proprietate Telekom Romania Communications. Deşi "IP" este acronim pentru Internet Protocol, termenul se referă doar la metoda de transmitere a semnalului TV printr-o reţea coordonată şi securizată, având ca rezultat o calitate înaltă a imaginii şi a sunetului.

În mod specific, televiziunea nu este transmisă prin Internet. Tehnologia IPTV foloseşte protocolul IP ca mijloc de transport şi are nevoie de un receiver compatibil IPTV pentru a decoda imaginile în timp real.

Care sunt echipamentele necesare televiziunii interactive?

Pentru a putea beneficia de serviciile de Telekom TV Interactiv, ai nevoie de un router compatibil (oferit gratuit clienţilor noi) şi de un receiver specific serviciului Telekom TV Interactiv. Echipamentele sunt oferite de către Telekom Romania Communications.

Care este diferenţa tehnică dintre Telekom TV Satelit şi Telekom TV Interactiv?

Serviciul Telekom TV Satelit foloseşte tehnologia DTH (Direct To Home) pentru transmiterea mai multor programe TV într-un pachet, programe ce pot fi recepţionate prin intermediul unei instalaţii digitale, direct de pe satelit. Programele se recepţionează în orice punct situat în aria de acoperire a satelitului.

Serviciul Telekom TV Interactiv foloseşte tehnologia IPTV, iar furnizarea serviciilor TV se face pe suportul liniei telefonice.

În cât timp se pot instala serviciile?

Termenul mediu de instalare variază între 3 și 5 zile lucrătoare.

Care e numărul maxim de televizoare pe care le pot conecta la un abonament?

La un abonament de televiziune poți conecta cel mult 4 televizoare.

Pot folosi telecomanda de la televizor și pentru abonamentul TV?

Atât televiziunea prin satelit, cât și televiziunea digitală folosesc un receiver care vine cu propria lui telecomandă. Prin urmare, nu se poate folosi telecomanda de la televizor și pentru abonamentul TV.

Cum îmi pot activa sau dezactiva un pachet suplimentar de televiziune?

Poți activa sau dezactiva pachetele suplimentare de televiziune direct din aplicația mobilă MyAccount Fix. La acest link, găsești un tutorial video care te poate ajuta în acest sens, urmărește videoclipul “Activare extraopțiuni și servicii din MyAccount Fix”

Cum îmi pot dezactiva opțiunea Telekom Sport?

Poți dezactiva opțiunea Telekom Sport din aplicația mobilă MyAccount Fix. La acest link, găsești un tutorial video care te poate ajuta în acest sens, urmărește videoclipul “Activare extraopțiuni și servicii din MyAccount Fix”

Produsele și serviciile Telekom Romania Communications pot fi comandate și utilizate și din afara României?

Produsele și serviciile oferite de Telekom Romania Communications sunt disponibile pentru achiziție doar pe teritoriul României.

INTERNET

Serviciul de internet fix este disponibil oriunde în țară?

Criteriile principale pentru disponibilitatea serviciului de internet sunt: aria de acoperire și serviciile Telekom Romania Communications existente la adresa respectivă. Poți verifica aria de acoperire a serviciilor Telekom Romania Communications aici.

În cât timp se pot instala serviciile?

Termenul mediu de instalare variază între 3 și 5 zile lucrătoare.

De ce trebuie sa folosesc un program Antivirus?

Un virus este o formă de soft maliţios care îşi reproduce propriul cod prin ataşarea lui la alte programe, executându-se atunci când programul infestat se execută. Alte tipuri de soft maliţios afectează doar calculatoarele pe care au fost instalate, altele se răspândesc şi la alte calculatoare sau reţele de calculatoare. Există programe care , când sunt deschise, efectuează un atac maliţios (“cal troieni”), iar altele (denumite”viermi”) se pot replica, infestând tot sistemul.

Cum îmi pot activa serviciul Telekom TV Web & Mobile?

Îţi poţi activa opţiunile Telekom Tv Web&Mobile din contul personal MyAccount Fix. Vezi pașii de activare descrişi în secţiunea "Telekom TV Web & Mobile".

De ce am nevoie pentru a conecta o cameră de supraveghere la internet?

Dacă vrei să conectezi una sau mai multe camere de supraveghere la internet, ai nevoie de o conexiune stabilă de internet fix și de serviciul IP-Static. Acesta este un serviciu adițional, iar costul este de 1€/lună. Poți afla mai multe detalii despre serviciile de internet fix și de IP-Static aici.

Mi-am schimbat domiciliul. Beneficiez de serviciile Telekom Romania Communications la noua adresă?

Mutarea serviciilor la noua adresă se face printr-o cerere la 1930 (apel gratuit în Telekom Romania Communications, cu taxă din alte rețele) sau la un magazin Telekom Romania Communications. După înregistrarea cererii în sistemele noastre, vei fi contactat de un tehnician la noua locaţie în vederea instalarii serviciilor.

Cum îmi pot dezactiva opțiunea Norton Antivirus?

Poți dezactiva opțiunea Norton Antivirus din aplicația mobilă MyAccount Fix, prin apel la 1930 (apel gratuit în Telekom Romania Communications, cu taxă din alte rețele) sau prin SMS la 277 cu textul „D Norton”. Opțiunea de dezactivare prin SMS este valabilă doar pentru clienții de servicii mobile ai Telekom Romania Communications.

TU NE LAȘI NUMĂRUL
NOI VENIM CU SUPER-OFERTA

 

Sunt de acord să primesc oferte în scop de marketing din partea Telekom Romania.

Descoperă aplicația MyAccount Fix.

Ai acces rapid la serviciile tale
și poți activa/dezactiva extraopțiuni.

Hai în lumea Magenta!

Vrei să fii primul care află despre cele mai noi oferte Telekom, tombole cu premii super-cool și alte promoții? Lasă-ne adresa de e-mail și te anunțăm!

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul

Portează-te la Telekom Romania Communications în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: