Contul tău MyAccount Fix

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount Fix? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount Fix

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount Fix? Nu e panică,  creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Încearcă Smart WiFi!

Bucură-te de internet instant la priză.

Smart WiFi – la fel ca internetul fix, dar fără găuri în pereți

CE ESTE SMART WiFi

Smart WiFi este echivalentul clasicului internet fix, prin cablu. Numai că, de data aceasta, nu mai trebuie să aștepți tehnicianul să-ți instaleze internetul. Ai nevoie doar de un router și o cartelă SIM. Smart WiFi se bazează pe semnalul mobil, adică semnalul pe care îl ai pe telefon va fi replicat și prin router.

FUNCȚIONARE OPTIMĂ

Ai trafic de date nelimitat oferit prin Bonusul Net Nelimitat care se acordă automat la activarea serviciului.

CE AI INCLUS ÎN PACHET

De la noi, primești un router și o cartelă SIM, ca să poți instala rapid Smart WiFi. NU trebuie să mai cumperi o cartelă Telekom Romania Communications pentru asta! Ulterior, vei plăti doar prețul abonamentului, de 35 de lei pe lună, oferit cu 50% reducere în primele 3 luni ale perioadei minime contractuale.

De ce ai nevoie de o cartelă? Pentru că Smart WiFi se bazează pe tehnologia GSM. Cartela SIM pe care o introduci în router va transmite semnalul de internet recepționat. Cu alte cuvinte, în loc să folosești smartphone-ul pentru a face „hotspot”, vei folosi acest router wireless.

Ai nevoie doar de o cartelă și un router

Alege router-ul care ți se potrivește

INCLUS
ÎN PREȚ
INCLUS
ÎN PREȚ
Router wireless
ZTE sau TP-Link (în funcție de stocul disponibil)
 • Wi-Fi standard: 802.11 b/g/n; 2x2 MIMO, 2,4GHz
 • Wi-Fi securizat: WEP, WPA2-PSK, WPA/WPA2-PSK
 • Suportă până la 32 de conexiuni simultane pe Wi-Fi
Cartelă SIM inclusă

Router wireless

Huawei

 
 
 • Wi-Fi standard: 802.11 a/b/g/n/ac; 2x2 MIMO,
  2,4GHz & 5GHz Dual Band
 • Wi-Fi securizat: WEP, WPA2-PSK, WPA/WPA2-PSK
 • Suportă până la 64 de conexiuni simultane pe Wi-Fi
Cartelă SIM inclusă

Prețul serviciului Smart WiFi este de 7 euro/lună
Perioada contractuală: 24 de luni

Vrei și tu cel mai rapid internet de la Telekom Romania Communications?

Lasă-ne numărul tău și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Sau sună la

021 9890

Program: Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Număr de telefon  
Note
 • Oferta valabila pana la data de 27.03.2022, cu posibilitate de prelungire, in anumiti termeni si conditii, pe o perioadã minimã contractualã (PM) de 24 de luni.
 • Pretul abonamentului lunar este afisat in Euro si contine TVA. Clientul va achita pretul in lei, calculat la un curs estimat de 5,2 lei/ 1 Euro. Pretul in lei poate varia în functie de cursul de schimb aplicabil la data emiterii facturii. Pretul afisat se refera la ABONAMENTUL de internet.
 • Oferta Smart WiFi include un router wireless (1 Euro/luna, TVA inclus), oferit in chirie cu reducere de 100% pe intreaga PM.
 • Cartela SIM va putea fi folosită împreună cu routerul ales de client doar în locația stabilită prin contract. Utilizarea în afara acesteia este considerată utilizare nepermisă și poate atrage după sine suspendarea Serviciului sau deconectarea acestuia. În cazul în care clientul va utiliza Serviciul în altă locație, acesta este obligat să informeze TKR prin apel la 1930 (apel gratuit din reteaua TKR si cu tarif normal pentru apelurile din retelele nationale)) sau în magazine.
 • Trafic de date/Internet
  Traficul de date este național și poate fi folosit pentru a naviga pe internet, atât pe tabletă, cât și pe telefon și laptop și se poate conecta chiar și televizorul.
  Traficul de date inclus în abonament este de 80 Gbps la o viteză maximă estimată de transfer a datelor de 150 Mbps pentru descărcare și 50 Mbps pentru încărcare.
  Serviciul Smart Wi-Fi este furnizat prin tehnologie mobilă în aria de acoperire pentru serviciile de date mobile Telekom Romania Communications. Verifică harta de acoperire.

  În cazul în care nu ai bonusul Net nelimitat activat, după depăşirea traficului de date recomandat, viteza de transfer scade până la 256 kbps, iar traficul adiţional nu este tarifat.
  Traficul inclus nu este reportabil
  Serviciul Smart Wi-Fi nu permite acces roaming.

 • Bonus Net Nelimitat
  Opțiunea oferă trafic de date nelimitat la o lățime de bandă de 1,5 Mbps
  Abonatul este informat că pentru a beneficia de bonusul Net Nelimitat operatorul va prelucra datele de trafic necesare în vederea transmiterii comunicației și se vor lua masuri tehnice de asigurare a unei rezoluții video de maxim 480p pentru tot conținutul video accesat de Abonat de la Activarea abonamentului. Nu se utilizează măsuri de supraveghere sau inspectare a traficului care au legatura cu conținutul comunicărilor: poze, text, voce, conținut video etc. Aceste prevederi se completează cu prevederile secțiunii “Date cu caracter personal” din Termenii și Condițiile generale, parte a Contractului.
  Pentru a beneficia de o lățime de bandă de transfer și rezoluție superioară pentru video streaming, Net Nelimitat poate fi dezactivat.
  Ca urmare a dezactivării bonusului Net Nelimitat, după consumarea datelor mobile incluse în abonament, traficul de date se va tarifa cu tariful standard menționat în Contract. Bonusul Net Nelimitat este activat automat la încheierea Contractului și poate fi activat/ dezactivat în orice moment, pe durata contractuală: prin accesarea secțiunii Net Nelimitat din My Account sau prin solicitare în magazinele proprii și magazinele partenere.

 • Vitezele de transfer al datelor oferite de TKR pentru serviciul SmartWiFi, sunt:
  • Viteză maximă: Zonele urbane: 150 Mbps descărcare (downstream) și 50 Mbps încărcare (upstream); Zonele rurale: 30 Mbps descărcare (downstream) și 10 Mbps încărcare (upstream)
  • Viteză normală: Zonele urbane: 25 Mbps descărcare (downstream) și 10 Mbps încărcare (upstream); Zonele rurale: 4 Mbps descărcare (downstream) și 2 Mbps încărcare (upstream)
  • Viteză minima: Zonele urbane: 1 Mbps descărcare (downstream) și 0.5 Mbps încărcare (upstream); Zonele rurale: 0.5 Mbps descărcare (downstream) și 0.25 Mbps încărcare (upstream)

Termeni și condiții campanie

* Ca excepție de la prevederile CCE, Serviciul SmartWiFi nu oferă acces la servicii de voce, inclusiv la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Bine de știut
 • BONUS Net Nelimitat
  Opțiunea oferă trafic de date nelimitat și o lățime de bandă de 1,5 Mbps care asigură o rezoluție de maxim 480p/calitate DVD pentru tot traficul de date.
  Bonusul Net Nelimitat se acordă pentru serviciul Smart WiFi automat și gratuit, la semnarea contractului pe 24 de luni.
  Atât timp cât optiunea este activa, traficul efectuat după consumarea datelor mobile incluse în abonament nu se tarifează.
  Dacă se va desființa, după consumarea traficului de 80 Gb inclus în abonament, viteză de internet se va reduce la: 256 Kbps / 64 Kbps.

 • Norton Security Online
  Promoțional, până la dată de 31 octobrie 2021, Extraopțiunea Norton Security Online beneficiaza de o reducere promoțională de 100% pentru prima lună de la semnarea contractului, dupa care are un preț lunar de 1,5 EUR fără TVA.

Întrebări frecvente

Ce este serviciul Smart WiFi?
Smart WiFi este un serviciu de internet fix prin tehnologie GSM, disponibil în aria de acoperire a serviciilor de date mobile (4G) Telekom Romania Communications.

Ce condiții tehnice trebuie îndeplinite pentru a putea folosi Smart WiFi?

Ca să te bucuri de serviciul Smart WiFi, este nevoie ca, în zona instalării, acoperirea să fie de 40% sau mai mare. Poți verifica aria de acoperire a serviciilor Telekom Romania Communications accesând link-ul acesta.

De ce am nevoie de o cartelă 4G pentru acest serviciu?
Smart WiFi se bazează pe tehnologia GSM pentru a capta și a reda mai departe semnalul de internet. Atunci când comanzi Smart WiFi, vei primi în pachet router-ul wireless și cartela GSM deja introdusa în portul special din router.

Cum primesc acest serviciu? Este necesară vizita unui tehnician sau se livrează prin curier?
Serviciul de Smart WiFi îți este livrat prin curier până la ușa ta sau poți opta să-l ridici dintr-un magazin Telekom Romania Communications. Poți instala Smart WiFi chiar tu, fără a mai fi nevoie vizita unui tehnician.

Pot conecta calculatorul meu și prin cablu la acest dispozitiv?
Da, dispozitivul Smart WiFi are porturi de conectare prin cablu.

Cum îmi pot modifica datele de facturare pentru a muta serviciul la altă adresă?
Dacă vrei să muți serviciul la altă adresă, poți modifica datele de facturare prin apel la 1930 (apel gratuit în Telekom Romania Communications, cu taxă din alte rețele). Îți recomandăm să faci această modificare înainte de a te muta fizic la noua adresă, pentru a asigura continuitatea neîntreruptă a serviciului Smart WiFi.

În cât timp primesc coletul prin curier?

Coletul este livrat în cel mai scurt timp, însă termenul maxim de livrare este de 7 zile lucrătoare.

Trebuie să plătesc o suma de bani înainte de instalarea serviciilor?

În anumite situații, se poate percepe, înainte de instalarea serviciilor, plata unei sume, sub formă de avans sau depozit.

Depozitul este este suma exprimată în lei, nepurtătoare de dobânda și care poate fi achitată astfel: În magazinele Telekom Romania Communications, prin ordin de plata în contul bancar: RO48 BTRL 0450 1601 8560 2800 sau la curier în momentul livrării echipamentului.

Plata în avans este suma exprimată în lei, care se va înregistra că și credit în prima factură emisă după încasare. Plata în avans poate fi efectuată în orice punct de plata al facturilor Telekom Romania Communications. Indiferent de modalitatea de plata aleasă clientul trebuie să specifice pe ordinul de plata sau operatorului (în cazul în care alege să achite în numerar) că suma achitată reprezintă o plata în avansul pentru codul de abonat specificat pe factură/nou creat.

Ce se întâmplă cu această garanție?

Garanția este returnată clientului după un interval de minim 6 luni, în baza unei solicitări scrise și doar dacă clientul a achitat în termen ultimele 5 facturi emise, în anumite situații se poate percepe înainte de instalare fie o plata în avans a facturilor, fie plata unui depozit.

Descoperă aplicația MyAccount Fix.

Ai acces rapid la serviciile tale
și poți activa/dezactiva extraopțiuni.

Hai în lumea Magenta!

Vrei să fii primul care află despre cele mai noi oferte Telekom, tombole cu premii super-cool și alte promoții? Lasă-ne adresa de e-mail și te anunțăm!

Vrei oferta potrivită pentru tine?

Lasă-ne numărul și te ajutăm noi.

Număr de telefon
 
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul

Portează-te la Telekom Romania Communications în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: