Contul tău MyAccount Fix

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount Fix? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount Fix

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount Fix? Nu e panică,  creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Distracția vine prin satelit și are 50% reducere 12 luni.

Prinzi canalele TV preferate din orice colț al țării. Urmărești filme și seriale pe săturate cu HBO și HBO GO incluse 12 luni.

Îți aducem canalele TV preferate oriunde ai fi

Ce este tehnologia DTH?

DTH (Direct to Home) este tehnologia care îți aduce televiziune digitală prin satelit. Folosește o antenă parabolică pentru captarea semnalului și un decodor pentru transformarea semnalului în conținut TV.

Kit-ul de instalare al antenei parabolice este oferit gratuit, pe întreaga perioadă contractuală. Pentru receiver-ul HD (cel care ajută la decodarea semnalului), chiria lunară este de doar 2,4€/lună (11,9 lei/lună), TVA inclus în preț.

Poți să vezi canalele TV preferate oriunde ai fi, chiar și în vârf de munte!

Alege oferta de televiziune care ți se potrivește

Televiziune
M
4€
/lună
TVA inclus
în primele 12 luni
8€
/lună
TVA inclus
în lunile 13-24

 • 77 de canale

  (dintre care 7 HD)

 • 75 canale TV online

  pe site-ul www.telekomtv.ro sau direct în aplicația Telekom TV, pentru tabletă și smartphone.

Televiziune
L
5.5€
/lună
TVA inclus
în primele 12 luni
11€
/lună
TVA inclus
în lunile 13-24

 • 100 canale TV digitale

  (dintre care 15 HD)

 • 97 canale TV online

  pe site-ul www.telekomtv.ro sau direct în aplicația Telekom TV, pentru tabletă și smartphone.

Consultă grila TV, adică pozițiile EPG ale canalelor

Televiziune M îți aduce 77 canale TV
disponibile la o apăsare de buton

3 pași simpli pentru a avea posturile TV preferate la tine acasă

 • 1

  Îți instalăm antena parabolică undeva în
  exteriorul casei (tu alegi unde).

 • 2

  Alegi dacă ai nevoie de unul sau cel mult 4
  decodoare, iar noi îl instalăm.

 • 3

  Te bucuri de conținut nelimitat de filme,
  seriale și documentare.

Vrei și tu cel mai rapid internet de la Telekom Romania Communications?

Lasă-ne numărul tău și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Sau sună la

021 9890

Program: Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Număr de telefon  
Bine de știut

Televiziunea DTH poate fi instalată oriunde. După completarea formularului de mai sus, vei fi contactat de un operator din Call Center pentru a stabili data și ora în care un tehnician Telekom Romania Communications va putea veni la adresa indicată de tine și va instala sistemul DTH.

Ce conține pachetul DTH?

Kit-ul de instalare este compus din:

 • Antenă parabolică de tip offset;

 • Sistem de fixare;

 • LNB convertor semnal;

 • Cablu coaxial de 20m lungime.

Acest kit este GRATUIT și este oferit pe întreaga perioadă contractuală a abonamentului de televiziune prin DTH.

Pentru a putea decoda semnalul primit de la satelit, este nevoie să instalezi un receiver. Chiria lunară pentru acest dispozitiv este de 2,4€/lună (11,9 lei/lună); prețul integral al acestui produs este de 98,8€ (488,1 lei), cu TVA inclus în preț.

Receiver-ul HD îți oferă imagini de 5 ori mai clare decât în cazul receiverului standard, culori intense, sunet surround Dolby Digital și o proporție a ecranului de 16:9, similară cu cea de la cinematograf. De asemenea, ai acces gratuit la canalele HD din abonamentul tău.

 • Oferta promoțională este valabilă până la 27.03.2022 inclusiv, cu posibilitate de prelungire, în zonele acoperite de fibră optică (FTTH/FTTB), pentru clienții noi care contractează pentru o perioadă minimă (PM) de 24 de luni un nou serviciu fix de la Telekom Romania Communications (TKR): voce, internet (cu excepția Smart WiFi) sau TV (cu excepția Smart TV Stick).
 • Pentru a beneficia de promoție, un client trebuie să nu beneficiaze de servicii fixe de la TKR (voce, internet sau TV) la dată solicitării ofertei și să nu fi fost titularul unui contract de servicii fixe de la Telekom Romania Communications care să fi încetat în ultimele 2 luni anterior contractării (indiferent de tipul de abonament).
 • Serviciile fixe achiziționate în cadrul promoției sunt oferite cu 50% reducere în primele 12 luni ale PM.
 • Oferta contine si Pachetul HBO si acces la continut HBO GO (filme, seriale, concerte, documentare etc.) disponibil pe www.hbogo.ro, la un tarif lunar de 2,8 Euro, cu reducere 100% in primele 12 luni ale PM. La expirarea PM pachetul va fi desfiintat.
 • Clientii noi de Televiziune M vor primi pachetul suplimentar Telekom Sport +, la un tarif lunar de 2 Euro, cu reducere 100% in prima luna a PM
 • Acesta include canalele: Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Telekom Sport 1 HD, Telekom Sport 2 HD, Look Sport, Look Sport+, Look Sport HD. Canalele din pachetul Telekom Sport + sunt incluse în structura serviciilor de programe Televiziune L.
 • În cazul în care clientul nu este de acord ca Telekom Romania Communications să furnizeze serviciul Telekom Sport + în continuare, după prima lună cu reducere 100%, acesta va solicita în mod expres încetarea furnizării (în magazine sau la 1930 - apel gratuit din reteaua TKR si cu tarif normal pentru apelurile din retelele nationale).
 • Lista de canale TV este valabilă la data de 3.01.2022. Telekom Romania Communications își rezervă dreptul de a modifica această listă. Numărul de canale TV variază în funcție de tehnologia aleasă și disponibilă (prin Internet TV/Telekom TV Satelit/Telekom TV Cablu Digital/Telekom TV Cablu Analog/Smart TV Stick) la adresa la care se furnizează serviciul. Televiziunea prin cablu analog se oferă în pachete numai în aria de acoperire a acestei tehnologii.
 • Clienții noi Telekom TV Interactiv vor primi primul receiver în chirie, cu reducere 100%, iar clienții noi Telekom TV Cablu Digital vor primi la alegere, în chirie cu reducere 100%: primul receiver sau primul modul CI+, pe întreaga PM. Clientii noi Smart TV Stick vor primi echipamentul Chromecast in chirie cu reducere 100%.
 • Aplicația Telekom TV poate fi descărcată din App Store și Google Play pentru device-urile mobile și din Samsung Apps pentru Smart TV-urile Samsung. Aceasta este compatibilă cu următoarele grupe de televizoare Samsung: 18TV_PREMIUM, 18TV_STANDARD, 18TV_STANDARD2, 18TV_STANDARD3, 17TV_PREMIUM.
 • Viteza serviciului de internet poate varia în funcție de tehnologia disponibilă la adresa la care se furnizează serviciul. Pentru Internet L, viteza maximă de descărcare este de 1000 Mbps pentru FTTH și de 100 Mbps pentru FTTB.
 • Clientii noi de internet vor primi un router wireless în chirie cu reducere 100%, pe intreaga PM.
 • Preturile abonamentelor lunare sunt afisate in Euro si contin TVA. Clientul va achita pretul in lei, calculat la un curs estimat de 5,2 lei/ 1 Euro. Preturile in lei pot varia în functie de cursul de schimb aplicabil la data emiterii facturii.
 • Telekom Romania Communications își rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanțe independente de voința sa.

Termeni și condiții campanie

TU NE LAȘI NUMĂRUL
NOI VENIM CU SUPER-OFERTA

 

Sunt de acord să primesc oferte în scop de marketing din partea Telekom Romania.

Descoperă aplicația MyAccount Fix.

Ai acces rapid la serviciile tale
și poți activa/dezactiva extraopțiuni.

Hai în lumea Magenta!

Vrei să fii primul care află despre cele mai noi oferte Telekom, tombole cu premii super-cool și alte promoții? Lasă-ne adresa de e-mail și te anunțăm!

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul

Portează-te la Telekom Romania Communications în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: