Contul tău MyAccount Fix

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount Fix? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount Fix

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount Fix? Nu e panică,  creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Știi ce bine e să ai toate serviciile pe o singură factură?

Profită de 50% reducere în primele 12 luni la pachetul cu televiziune, internet fix și voce fixă. În plus, ai HBO și HBO GO incluse 12 luni.

Alege să ai toate serviciile fixe pe o singură factură

Vrei o reînnoire de abonament? Intră în contul tău MyAccount Fix sau creează unul nou.

Televiziune
M

 • 115 canale

  cu Telekom TV Interactiv

  dintre care 31 HD

 • De la

  40 canale TV analogice

 • Receiver Smart Samsung

  2.4 Euro inclus

 • 77 de canale

  cu Telekom TV Satelit

Internet
L

 • Super viteză de descărcare

  (până la 940 Mbps)

  și de încărcare (450 Mbps), prin FTTH*

 • Licență antivirus

  Norton Security Online

  gratuită în prima lună

 • Router wireless 1 Euro INCLUS

Voce NELIMITAT+
 

 • NELIMITAT

  minute naționale către fix și mobil

 • NELIMITAT

  minute internaționale către Europa și zonele SEE (fix), SUA și Canada (fix și mobil)

 • 100 de minute internaționale

  către mobil: Europa și zonele SEE

7.5€/lună
în primele 12 luni
15€/lună în lunile 13-24

TVA inclus

Perioadă contractuală: 24 luni

Vreau oferta
Televiziune
L

 • 144 canale

  cu Telekom TV Interactiv

  dintre care 47HD

 • De la

  40 canale TV analogice

 • Receiver Smart Samsung

  2.4 Euro inclus

 • Canalele Telekom Sport incluse

 • 100 de canale

  cu Telekom TV Satelit

Internet
L

 • Super viteză de descărcare

  (până la 940 Mbps)

  și de încărcare (450 Mbps), prin FTTH*

 • Licență antivirus

  Norton Security Online

  gratuită în prima lună

 • Router wireless 1 Euro INCLUSVoce NELIMITAT+
 

 • NELIMITAT

  minute naționale către fix și mobil

 • NELIMITAT

  minute internaționale către Europa și zonele SEE (fix), SUA și Canada (fix și mobil)

 • 100 de minute internaționale

  către mobil: Europa și zonele SEE9€/lună
în primele 12 luni
18€/lună în lunile 13-24

TVA inclus

Perioadă contractuală: 24 luni

Vreau oferta

*Tehnologia FTTH (Fiber to the Home) sau, mai simplu, tehnologia prin fibră, este deja disponibilă în peste 30 de orașe: Alba-Iulia, Bacău, Baia Mare, Bârlad, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Focșani, Galați, Hunedoara, Iași, Mediaș, Piatra-Neamț, Pitești, Râmnicu-Vâlcea, Roman, Sfântu-Gheorghe, Slatina, Sibiu, Suceava, Timișoara, Vaslui.

Vrei cea mai bună ofertă de televiziune, internet fix și voce fixă?

Lasă-ne numărul tău și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Sau sună la

021 9890

Program: Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Număr de telefon  
Pachet

Întrebări frecvente

Ce este Telekom TV Interactiv?

IPTV (Internet Protocol Television) reprezintă comunicarea imaginilor și a sunetului într-o rețea care se bazează pe tehnologia IP dedicată, proprietate Telekom Romania Communications. Deși "IP" este acronim pentru Internet Protocol, termenul se referă doar la metoda de transmitere a semnalului TV printr-o rețea coordonată și securizată, având ca rezultat o calitate înaltă a imaginii și a sunetului.

Care sunt echipamentele necesare televiziunii interactive?

Pentru a putea beneficia de serviciile de Telekom TV Interactiv, ai nevoie de un router compatibil (oferit gratuit clienților noi) și de un receiver specific serviciului Telekom TV Interactiv. Echipamentele sunt oferite de către Telekom Romania Communications.

Care este diferența tehnică dintre Telekom TV Satelit și Telekom TV Interactiv?

Serviciul Telekom TV Satelit folosește tehnologia DTH (Direct To Home) pentru transmiterea mai multor programe TV într-un pachet, programe ce pot fi recepționate prin intermediul unei instalații digitale, direct de pe satelit. Programele se recepționează în orice punct situat în aria de acoperire a satelitului.

Serviciul Telekom TV Interactiv folosește tehnologia IPTV, iar furnizarea serviciilor TV se face pe suportul liniei telefonice.

Bine de știut

Cum funcționează televiziunea interactivă de la Telekom Romania Communications

Televiziunea interactivă îți oferă experiența completă, împreună cu echipamentele de televiziune și pachetele suplimentare de canale TV. IPTV este tehnologia care transmite semnalul TV prin internet. Întrucât internetul de la Telekom Romania Communications funcționează peste o linie telefonică obișnuită, pentru a beneficia de IPTV, ai nevoie la tine acasă de o linie telefonică ce suportă o lățime de bandă de minimum 10 Mbps.

Ce trebuie să știi despre televiziunea interactivă de la Telekom Romania Communications

Echipamente necesare

Kit-ul de instalare a televiziunii interactive este compus din:

 • Receiver și telecomandă;
 • Router wireless;
 • 4 porturi Ethernet, 2 porturi VOIP, 1 port USB, conexiune WiFi 802.11b/g/n. Routerul wireless este oferit clienților noi, cu reducere de 100%, pe toată durata contractului.

Receiver disponibil:

Receiver HD interactiv

Folosind funcții speciale (Înregistrare, Oprește și Revino) cu ajutorul cărora ai controlul total al televizorului și al programelor tale preferate, receiver-ul HD Interactiv îți oferă o experiență TV desăvârșită.

Pentru a folosi funcția de înregistrare a programelor TV trebuie să atașați receiver-ului un Hard-Disk extern, pe care să-l conectați portului USB de pe panoul din spate. Specificații tehnice minime: 5400 rotații pe minut, interfață USB. Vă rugăm să vă asigurați că nu aveți documente importante stocate pe Hard Disk sau să vă copiați aceste documente înaintea utilizării acestuia, întrucât va fi formatat de receiver, pentru a putea utiliza funcția de înregistrare. Sunt recomandați următorii producători: Western Digital Scorpio, Hitachi Travelstar, Seagate Momentus, însă orice alt model / producător cu specificații tehnice similare va putea fi utilizat.

Poți beneficia de maximum 4 receivere, împreună cu un singur abonament de televiziune.

Pachete suplimentare

Pentru o experiență completă, poți adăuga serviciile suplimentare de televiziune:

 • MAXPAK

  Pachetul suplimentar creat cu gândul la cinefili și la pasiunea lor, pachet ce conține 5 canale TV dedicate filmelor: HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 3, Cinemax și Cinemax 2.

 • MAXPAK + HBO GO

  Pachetul suplimentar ce îți aduce seară de seară cele mai bune filme și seriale, acasă sau oriunde te afli. Opțiunea HBO GO, inclusă în pachet, îți aduce filmele și serialele preferate pe PC, laptop, tabletă sau smartphone, oriunde ești și ai conexiune la internet. Include 5 canale TV: HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 3, Cinemax şi Cinemax 2.

 • HBO

  Pachetul suplimentar ce îți aduce canalele HBO cu super filme, seriale și documentare, pentru ca serile tale acasă să fie mai palpitante. Include 3 canale TV: HBO, HBO HD si HBO 2, HBO 3.

 • Hungarian

  Pachetul cu posturi TV de știri, filme și programe de divertisment în limba maghiară. Include 4 canale TV: Duna TV, RTL Klub, Erdely TV și Film+.

 • Midnight

  Pachet suplimentar dedicat adulților, prin care te poți bucura de programe renumite în întreaga lume. Include 8 canale: Playboy, Dorcel TV, Brazzers, Penthouse, Hustler, Super One, Private TV, RedLight HD.”

Note

Oferta promoțională este valabilă până la 27.03.2022 inclusiv, cu posibilitate de prelungire, în zonele acoperite de fibră optică (FTTH/FTTB), pentru clienții noi care contractează pentru o perioadă minimă (PM) de 24 de luni un nou serviciu fix de la Telekom Romania Communications (TKR): voce, internet (cu excepția Smart WiFi) sau TV (cu excepția Smart TV Stick).

 • Pentru a beneficia de promoție, un client trebuie să nu beneficiaze de servicii fixe de la TKR (voce, internet sau TV) la dată solicitării ofertei și să nu fi fost titularul unui contract de servicii fixe de la TKR care să fi încetat în ultimele 2 luni anterior contractării (indiferent de tipul de abonament).
 • Serviciile fixe achiziționate în cadrul promoției sunt oferite cu 50% reducere în primele 12 luni ale PM.
 • Oferta contine si Pachetul HBO si acces la continut HBO GO (filme, seriale, concerte, documentare etc.) disponibil pe www.hbogo.ro, la un tarif lunar de 2,8 Euro, cu reducere 100% in primele 12 luni ale PM. La expirarea PM pachetul va fi desfiintat.
 • Clientii noi de Televiziune M vor primi pachetul suplimentar Telekom Sport +, la un tarif lunar de 2 Euro, cu reducere 100% in prima luna a PM
 • Acesta include canalele: Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Telekom Sport 1 HD, Telekom Sport 2 HD, Look Sport, Look Sport+, Look Sport HD. Canalele din pachetul Telekom Sport + sunt incluse în structura serviciilor de programe Televiziune L.
 • În cazul în care clientul nu este de acord ca Telekom Romania Communications să furnizeze serviciul Telekom Sport + în continuare, după prima lună cu reducere 100%, acesta va solicita în mod expres încetarea furnizării (în magazine sau la 1930 - apel gratuit din reteaua TKR si cu tarif normal pentru apelurile din retelele nationale).
 • Lista de canale TV este valabilă la data de 3.01.2022. Telekom Romania Communications își rezervă dreptul de a modifica această listă. Numărul de canale TV variază în funcție de tehnologia aleasă și disponibilă (prin Internet TV/Telekom TV Satelit/Telekom TV Cablu Digital/Telekom TV Cablu Analog/Smart TV Stick) la adresa la care se furnizează serviciul. Televiziunea prin cablu analog se oferă în pachete numai în aria de acoperire a acestei tehnologii.
 • Clienții noi Telekom TV Interactiv vor primi primul receiver în chirie, cu reducere 100%, iar clienții noi Telekom TV Cablu Digital vor primi la alegere, în chirie cu reducere 100%: primul receiver sau primul modul CI+, pe întreaga PM. Clientii noi Smart TV Stick vor primi echipamentul Chromecast in chirie cu reducere 100%.
 • Aplicația Telekom TV poate fi descărcată din App Store și Google Play pentru device-urile mobile și din Samsung Apps pentru Smart TV-urile Samsung. Aceasta este compatibilă cu următoarele grupe de televizoare Samsung: 18TV_PREMIUM, 18TV_STANDARD, 18TV_STANDARD2, 18TV_STANDARD3, 17TV_PREMIUM.
 • Viteza serviciului de internet poate varia în funcție de tehnologia disponibilă la adresa la care se furnizează serviciul. Pentru Internet L, viteza maximă de descărcare este de 1000 Mbps pentru FTTH și de 100 Mbps pentru FTTB.
 • Clientii noi de internet vor primi un router wireless în chirie cu reducere 100%, pe intreaga PM.
 • Preturile abonamentelor lunare sunt afisate in Euro si contin TVA. Clientul va achita pretul in lei, calculat la un curs estimat de 5,2 lei/ 1 Euro. Preturile in lei pot varia în functie de cursul de schimb aplicabil la data emiterii facturii.
 • Telekom Romania Communications își rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanțe independente de voința sa.

Termeni și condiții campanie

Descoperă aplicația MyAccount Fix.

Ai acces rapid la serviciile tale
și poți activa/dezactiva extraopțiuni.

Hai în lumea Magenta!

Vrei să fii primul care află despre cele mai noi oferte Telekom, tombole cu premii super-cool și alte promoții? Lasă-ne adresa de e-mail și te anunțăm!

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul

Portează-te la Telekom Romania Communications în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: